STUGOR

Stugorna - Svensktillverkat - Norrländskt timmer

 

 

Vi säljer och monterar timrade fritidshus, attefallshus, friggebodar och loftstugor direkt från en tillverkare i Hudiksvall utan några mellanhänder, vilket betyder att vi kan hålla ner priserna men ändå hålla bästa kvalitén på material och virke.

 

- Det vi erbjuder är allt från en friggebod på 10 kvm till ett fritidshus på 60 kvm.

Vi har även modeller av det nya större bygglovsfria attefallshuset som får ha en yta upp till 25 kvm. Den totala höjden får vara 4m, så då finns det möjlighet att ha ett loft som extra utrymme.

(se mer under Attefallshus eller nedan i sidan).

 

- Alla stugorna kan du beställa som oisolerade, men vill du ha ut mer av din stuga för att kunna använda den som ett mer åretruntboende, så har vi alla modeller komplett med isolering i golv, väggar och tak. Den blir då ett perfekt extra boende som gäststuga. Eller varför inte låta den bli ett första tonårsboende, eller en stuga till uthyrning. Vill du se i detalj vad som ingår i grundpriset titta närmare i beskrivningen och ladda ner våran Prislista.

 

- Vi ställer även upp med att kundanpassa ett attefallshus eller fritidshus. Vill du att vi lägger tak, installerar en kamin samt skorsten eller förbereder din stuga för badrum eller bastu,

ta kontakt med oss för mer tips och råd för ert nya boende.

 

- Norrländska timmer i alla timmerstugor och grundstommen är

gjord i profilhyvlat plank 45 mm.

 

- Byggsatser skickar vi ända fram till byggplatsen i hela Sverige och Norge (Transportbolag DHL).

 

- Monteringen av alla stugorna får du till fast pris, så det blir inga extrakostnader och du vet i förväg vad du ska betalar.

 

 

 

Titta runt lite på hemsidan, så är du välkommen med din förfrågan eller beställning.

 

 

Friggebodar och attefallshus

 

För en- och tvåbostadshus finns en del lättnader från kravet på bygglov. I vissa fall är det fritt fram att börja direkt utan kontakt med kommunen, och i andra krävs anmälan och startbesked.

För mer information ring till din kommunen.

TH Snickeri -Stugor&Snickeri -2017- All Rights Reserved by Tobias Huntzinger ©